Thursday, April 29, 2021 Новини 220
Всяка година на 11 май училището ни празнува патронния си празник. *** Изложба "Пролетни акценти" с красивите рисунки, изделия и икони от учениците на г-жа Сияна Миланова и г-жа Румяна Костова
Monday, April 12, 2021 Новини 842
*** На 29 април 2021г. нашето училище беше домакин на Национално състезание по БДП - общински кръг. В състезанието бе включена теоретична и практическа част и завърши със следното класиране. I място - Второ СУ "Н.Й. Вапцаров"; II място - Шесто СУ " Отец Паисий"; III място - ОУ " Св. Св. Кирил и Методий" - с.Габровница; IV място - Четвърто ОУ "Иван Вазов".

 ***

На 29 април 2021г. нашето училище беше домакин на Национално състезание по БДП - общински кръг. В състезанието бе включена теоретична и практическа част и завърши със следното класиране.
I място - Второ СУ "Н.Й. Вапцаров";
II място - Шесто СУ " Отец Паисий";
III място - ОУ " Св. Св. Кирил и Методий" - с.Габровница;
IV място - Четвърто ОУ "Иван Вазов".
 
 

 ***Ден на Земята ***

По случай Деня на Земята - 22 април 🌎, учениците от 1 до 4 клас засадиха в двора на училището 4 дръвчета и обещаха, че ще се грижат за тях всеки ден с много любов !

 


  *** Класиране на национално ниво за състезанието "Финансова грамотност"--- виж протокола в линка.


Протокол за класиране в НСФГ с фиктивен №


 *** Състезание по БДП в 7а клас ---

Учениците от 7а клас под ръководството на г-жа Диана Илиева проведоха състезание, в което демонстрираха умения в майсторско управление на велосипед. Също така показаха отлични познания по безопасност на движение по пътищата!

Накрая всички получиха сладка награда!

 


  *** Беседа за Априлското въстание   --

По случай отбелязването на 145 годишнината от Априлското въстание на 14.04.2021г. един от уредниците на музея в гр. Монтана, г-н Светлин Ангелов посети нашето училище. Той изнесе интересна беседа с презентация за Априлското въстание. Пред очите на учениците от 7б клас оживяха героите и събитията, които донесоха свободата на нашия народ.

 


 *** Призови места в конкурс

Хубави новини за нашите участници в IV-я конкурс за творби, посветен на 148 години от гибелта на Васил Левски и 143 години от Освобождението на България, организиран от община Вълчедръм и Първо ОУ"Васил Левски"- град Вълчедръм.

*** ПЪРВО МЯСТО ЗА РИСУНКА -  Адриан Александров от 6а клас;

*** ТРЕТО МЯСТО ЗА РИСУНКА - Росен Анатолиев Руменов от 7б клас;

*** ПОЧЕТНИ ГРАМОТИ - Георги Планимиров Кънев, Латинка Миленова, Симона Руменова, Поли Венелинова,Симона Юлианова, Елена Цветанова.

Поздравления за нашите победители!